Oprista löytyy ilahduttavia lahjoja, tyyliä ja hyvää oloa – poimi lahjaideat koko perheelle!

Tämä on Kaakon Viestinnän tuottama vuoden 2017 joulukalenteri

Lappeenrannan ydinkeskustassa sijaitseva kauppakeskus Oprin eri liikkeiden ammattilaiset kokosivat tulevan joulun parhaat lahjavinkit.

Brion puulelut ovat turvallisia klassikkoleluja, jotka sopivat eri-ikäisille.

Crocoliini: Innostavia leluja kaikenikäisille

Klassiset ja turvalliset Brion puulelut sopivat kaikenikäisille lapsille. A Little Lovely Companyn suloiset yövalot somistavat lastenhuoneen ja kirjainvalotaulu Lightbox sopii isommankin lapsen huoneeseen. Vauvan ensimmäiseksi joululahjaksi turvallinen valinta on esimerkiksi klassikkopurulelu Sophie-kirahvi.

Pehmeä neule on aina toimiva joululahja miehelle.


Dressmann: Neuleita, flanellipaitoja ja aina tarpeellisia asusteita

Dressmann-myymälässä on monipuolinen valikoima klassisia, laadukkaita ja tyylikkäitä lahjaideoita perheen miesten pukinkonttiin.
Useissa eri väreissä ja malleissa olevat pehmeät neuleet (alk. 29,95) sekä flanellipaidat (alk. 29,95) sopivat kaikille miehille. Myös bokserit, sukat ja kylpytakit ovat hyvin toivottuja ja käytännöllisiä lahjoja. Käyttämättömillä tuotteilla on kuuden kuukauden vaihto- ja palautusoikeus kuittia vastaan, joten lahjan voi hankkia huoletta. Lahjansaaja voi vaihtaa tuotteen missä tahansa Suomen Dressmann-myymälässä. Hyvä vaihtoehto on myös kaksi vuotta voimassa oleva lahjakortti, johon voi ladata haluamansa summan.

Dressmann XL: Pehmeitä paketteja myös isoille miehille

Dressmann XL -myymälästä löytyy lahjaideoita isoille miehille, sillä kokovalikoima myymälässä on 2XL–9XL. Lappeenrannan myymälässä on täydellinen valikoima miestenvaatteita alus- ja vapaa-ajanvaatteista juhlapukeutumiseen asti.

Uudet verhot luovat kotiin joulutunnelmaa.


Eurokangas: Kodin sisustajalle helpotusta joulukiireisiin

Eurokankaasta löytyy paljon lahjaideoita käsitöiden ja sisustamisen ystäville. Joulukiireiden keskellä ei myöskään tarvitse itse huolehtia verhojen ja pöytäliinojen ompelusta, sillä kankaan ostajalle tarjotaan ompelutyö kaupan päälle 9.12. asti.

Omista kuvista tehty kalenteri ilahduttaa vuoden jokaisena päivänä.


Foto Karelia: Kuvalahja on varmasti ainutlaatuinen

Henkilökohtainen ja taatusti ainulaatuinen lahjaidea on teettää vuosikalenteri omista valokuvista. Tällainen lahja ilahduttaa varmasti vuoden jokaisena päivänä. Kalenterin (19,90 e + toimituskulut 1,90 e) voi tilata joko liikkeestä paikan päältä tai verkkokaupasta osoitteesta fotokarelia.fi. Hyvä lahjaidea ovat myös laadukkaat Fine Art -paperikuvat, joita saa erikokoisina aina pienestä valokuvasta suureen julistekokoon.

Lahjakortti hemmotteluhoitoon sopii kaikenikäisille.

Hiusmuotoilu Lxry & Beauty: Hemmotteleva lahjakortti on varma valinta

Hemmotteleva lahjakortti on varma ja helppo valinta! Lahjakorttiin voi valita tietyn hoidon lahjansaajalle tai antaa sen euromääräisenä, jolloin lahjansaaja saa itse valita haluamansa hoidon.
Suosituimpia lahjatoiveita ovat microblading, ripsien pidennykset sekä kestotaivutukset, hemmottelevat hieronnat ja kasvohoidot sekä kampaamon tuotelahjakortit, hiustenvärjäykset ja leikkaukset.

Algan suositut tiedesarjat ovat paitsi hauskoja myös opettavaisia lahjoja lapsille ja nuorille.


Hobbitti: Hupia ja hyötyä erilaisista peleistä

Myymälästä löytyy hyvä valikoima lautapeliuutuuksia, joista riittää koko perheelle ajanvietettä pyhiksi ja pitkään vielä niiden jälkeenkin. Pienille tiedenaisille ja -miehille sopivat erilaiset Algan tiedesarjat, joiden avulla voi tutustua eri tieteen ilmiöihin. Tämän joulun suosikkeja on myös ällöttävä Bean Boozled -karkkipeli, joka sopii ainakin kaikille rohkeille!

Lasten yöasuista löytyy hauskoja kuoseja ja kokoja eri-ikäisille.

Jesper Junior: Valikoima entistä suurempi

Joulun kunniaksi lasten merkkivaatevalikoima on laajentunut, joten lahjavaihtoehtoja löytyy nyt entistä enemmän. Esimerkiksi kuvan Keiki-merkkiset yöasut (alk. 17,95 e) ilahduttavat pitkän aikaa, sillä ne on tehty laadukkaasta materiaalista ja hauskoista kuoseista löytyy vaihtoehtoja eri-ikäisille. Toivotetaan yhdessä lämpimät tunnelmat tervetulleiksi!

Hauskoja matkalaukkuja löytyy myös perheen pienimmille reissaajille.


Nahkatavara: Käytännöllisiä ja kauniita lahjoja

Tietoturvasta kiinnostuneille sopiva joululahja ovat esimerkiksi RFID-suojatut lompakot, jotka estävät muun muassa tahattomat etämaksut ja pankkikorttien kopioinnin.
Paljon matkustaville hyvä ja käytännöllinen lahjaidea on uusi, tyylikäs matkalaukku tai muut matkustustarvikkeet. Matkalaukkuja löytyy myös lapsille.
Laadukkaat käsineet ja rukkaset ovat lämmin lahjaidea niin perheen pienimmille kuin vaikkapa isovanhemmille.

Lahjakortteja hyvään oloon

Koulutettu hieroja Martti Lahikainen, Fysioterapia Tuomas Repo, Kiinalainen hieronta Fenlanni sekä Kalevalainen jäsenkorjaaja ja koulutettu hieroja Anne Sinivaara tarjoavat myös lahjakortteja erilaisiin hoitaviin hyvän olon palveluihin.

Kaneli tuo jouluista makua kahviin.

Muista pitää herkullinen tauko shoppailusta

Cafe Ocra

Cafe Ocrassa on tarjolla koko joulukuun ajan jouluiset erikoiskahvit mocha ja latte. Cafe Ocrassa voi nauttia hyvällä omalla tunnolla kahvia, sillä Dallmayrin reilun kaupan luomukahvit takaavat sen, että kahvintuottaja saa työstään kohtuullisen korvauksen.


Wing Wah Palace
Kauppakeskus Oprin toisessa kerroksessa sijaitseva kiinalainen ravintola Wing Wah Palacessa on tarjoillut kiinalaista ruokaa Lappeenrannassa jo lähes 30 vuoden ajan. 70-paikkaisessa ravintolassa voi nauttia päivittäin monipuolisen ruokalistan antimista, tunnelmallisista tiloista ja hyvästä palvelusta. Ravintolassa voi järjestää myös yksityistilaisuuksia. Ravintola on avoinna ma-la 11-19, su 12-21.


Monipuolisesta Oprista löytyy lahjoja koko perheelle
Lappeenrannan ydinkeskustassa sijaitseva kauppakeskus Opri on avoinna ma-pe 8-19, la 8-17 ja joulukuussa myös sunnuntaisin 9-17. Liikekohtaiset aukioloajat voi tarkistaa osoitteesta www.opri.fi.
Oprissa on 2 tunnin ilmainen pysäköinti.