Kukat pukevat kodin jouluun – katso Kukkakauppa Nybergin vinkit tämän vuoden trendeistä!

Tämä on Kaakon Viestinnän tuottama vuoden 2017 joulukalenteri

Joulun tyylikkäimmässä kimpussa vihertää eukalyptus, yhä useammassa kodissa hurmaa mehiruusuke ja ikisuosikki hyasintti saa näyttää sipulinsa. Palveleva ja tunnelmallinen Kukkakauppa Nyberg auttaa valitsemaan kauneimmat kukat juhlaan!

Vihreää ja lasia – luonnollisuutta ja kiiltoa

Kotia on jouluna ihanaa sisustaa kukilla. Lappeenrantalaisesta Kukkakauppa Nybergista vinkataan, että joulun asetelmissa suosittuja ovat erilaiset luonnonmateriaalit, kuten kävyt, oksat, sammal ja jäkälät. Luonnonmateriaaleja on toki käytetty myös perinteisesti, mutta aallonharjalla oleva yhdistää niihin nyt kaikkea kiiltävää – kultaa ja hopeaa. Myös kiiltävä lasi on suosiossa sekä maljakoissa että ruukuissa.

Suosikkiväri nyt on vihreä. Punainen ja valkoinen pitävät kukissa totta kai myös pintansa. Joulun asetelmat, istutukset ja kimput ovat selkeitä. Tämän joulun trendikimpussa on runsaasti eukalyptusta.

Myös yksittäinen eukalyptuksen oksa on kaunis osa joulusisustusta!

Mehiruusuke ja amaryllis hurmaavat

Eri väreissä loistavat mehiruusukkeet ovat joka vuosi yhä suositumpia. Mehiruusuke on todella kestävä ja helppohoitoinen, joten se ei tuota stressiä myöskään lahjaksi annettaessa!

Pitkäkestoisena mehiruusukkeen elämä ei suinkaan pääty jouluun. Se on suosittu sisustuskasvi myös muina vuodenaikoina ja voi sulostuttaa kotia vielä monen joulun ajan.

Perinteisempi ja ajaton amaryllis kasvattaa myös edelleen suosiotaan. Monikäyttöinen kukka hurmaa ruukussa itsekseen tai se sopii myös leikkokukkana erilaisiin asetelmiin ja kimppuihin. Myös amaryllis on kestävä ja helppohoitoinen.

Suosikki saa uuden asun

Hyasintti on monelle se oikea joulukukka, joka tuo juhlan. Hyasintin tuoksu ja paistuvat piparkakut vievät lapsuuden jouluihin. Toisaalta moni myös arastelee kukan voimakasta tuoksua. Hyasintillekin löytyy varmasti kotoa kaikille sopiva paikka, kun sisustusta hetken suunnittelee! Kukkahan myös nauttii siitä, jos se pääsee öiksi hieman viileämpään.

Kukinnon lisäksi hyasintissa on kaunista myös sipuli ja valkoinen juuristo. Anna siis niiden näkyä! Ikkunalaudan komistuksen saat, kun asetat useita hyasintteja läpinäkyvään astiaan rinnakkain.

Palvelevassa kukkakaupassa kaikki asetelmat ja kimput voidaan aina muovata tilaan ja tilanteeseen sopiviksi. Jouluisesta Kukkakauppa Nybergistä löytyy varmasti jotakin jokaisen sisustussilmää miellyttävää!