Autokauppaa tehdään jouluun asti – Opel siirtyi Lappeenrannassa J. Rinta-Joupille

Tämä on Kaakon Viestinnän tuottama vuoden 2017 joulukalenteri
J. Rinta-Jouppi Lappeenrannan väki toivottaa turvallista ja hyvää joulua kaikille!

Joululiikenne alkaa vilkastua loppuviikkoa kohden. Autokaupan ammattilainen, Lappeenrannan J. Rinta-Jouppi Oy:n paikallispäällikkö Heikki Back toivoo, että jokainen autoilija suuntaisi tänä vuonna rauhallisin mielin liikenteeseen ja joulunviettoon.
- Malttia, malttia ja vielä kerran malttia. Kun liikenteeseen lähtee mieluummin tuntia liian aikaisin kuin liian myöhään, välttyy turhalta kiireeltä ja riskeiltä, Back ohjeistaa.

Jos oman auton kunnossa epäilyttää jokin, kannattaa Backin mukaan piipahtaa huoltoliikkeessä ennen kuin sillä säntää jouluruuhkiin.
- Vielä ehditään tarkistamaan, että kaikki on varmasti kunnossa. Myös autokauppaa tehdään jouluaatonaattoon asti, joten tarvittaessa autonkin ehtii vaihtaa vielä, Back lupaa.

Uusi merkki vahvistaa autokaupan tarjontaa

J. Rinta-Joupissa kulunut vuosi on ollut Backin mukaan mukavan kiireinen, sillä autokauppa on käynyt pirteästi.

Oman mausteensa loppuvuoteen toi se, että Lappeenrannassa uusien Opeleiden myynti ja Opelin merkkihuoltotoiminnot siirtyivät J. Rinta-Joupille marraskuun alussa. Ensi vuoden alusta alkaen J. Rinta-Jouppi on Lappeenrannan ja Imatran alueella ainoa virallinen Opelin edustaja.

Samalla autoliikkeen toimipisteiden määrä tuplautui Lappeenrannassa: Lentokentäntien liikkeen lisäksi J. Rinta-Jouppi palvelee myös Ajurinkadulla.

Backin mukaan uuden merkin tuleminen valikoimiin tarkoittaa aina uuden opiskelua.
- Opelin mallivalikoima on sen verran laaja, että opiskeltavaa on ollut paljon ja on edelleen vielä varmasti lisääkin.

J. Rinta-Jouppi-konsernille Opel toki ei ole täysin uusi tuttavuus, sillä jo ennen Lappeenrantaa merkin edustus on ollut Kuopion ja Seinäjoen liikkeillä.
- Olemme oikein iloisia, että saamme jatkaa Opelin myyntiä Lappeenrannan seudulla. Merkillä on hienoja, uusia malleja ja uskomme, että markkinaosuus kasvaa entisestään, Back sanoo.

Laaja vaihtoautovalikoima kattaa koko Suomen

Back uskoo, että ensi vuonna autokauppaa piristää entisestään romutuspalkkio. Yli kymmenen vuotta vanhan auton romutettavaksi vievä saa 1000 tai 2000 euron etuuden, kun hankkii tilalle vähäpäästöisen uuden auton. Romutuspalkkion suuruus riippuu auton käyttövoimasta.
- Palkkio on hyvä kädenojennus sekä valtiolta että autokaupoilta. Toivottavasti siihen tarttuu mahdollisimman moni, sillä vähäpäästöiset autot hyödyttävät niin auton omistajaa itseään kuin kaikkia muitakin ihmisiä, Back muistuttaa.

J. Rinta-Jouppi on erityisen tunnettu laajasta vaihtoautovalikoimastaan ja joustavuudestaan. Ketjun toisessa liikkeessä olevan auton voi tilata katsottavaksi ja koeajettavaksi mihin tahansa J. Rinta-Joupin liikkeeseen.
- Konsernilla on vaihtoautoja noin 2700, joten vaihtoehtoja löytyy varmasti jokaiseen makuun ja tarpeeseen, Back lupaa.

J. Rinta-Joupin autoliikkeet Lentokentäntiellä ja Ajurinkadulla palvelevat Lappeenrannassa aatonaattoon asti ja sen jälkeen jälleen 27.12. Huoltotoiminnot palvelevat perjantaihin 22.12. asti.